Biofeedback tanfolyam

Alaptanfolyam kezdőknek

Mi az a biofeedback tréning?

A modern orvostechnikai eszközök segítségével már nem csak mérni tudjuk a test paramétereit, hanem meg is tudjuk tanítani az életfunkciók normális működését a szervezetnek. Különböző módszerek léteznek, aszerint, hogy mely testi paramétereket jelezzük vissza az agy számára. Biofeedback tréninggel növeljük a test tudatosságot, helyreállítjuk az egyensúlyt és  az egészséget.

Mit tanulhatok meg a tanfolyamon?

A tanfolyamon a résztvevők megismerik a biofeedback módszertant, elsajátítják a biofeedback tréning végzéséhez szükséges elméleti és gyakorlati ismereteket. Megismerkednek az emberi szervezet akut és krónikus stresszreakcióival, megtanulják megmérni és az eredmények alapján egymástól elkülöníteni, értékelni azokat. Elsajátítják a pszichofiziológiás stresszprofil elkészítését és értékelését, majd az alapvető biofeedback módszereket a gyakorlatban.
A tanfolyam elvégzésével a tréner képes lesz önállóan a stresszprofil felvételére, kiértékelésére. Biofeedback kezelési terv és cél felállítására, majd a megfelelő biofeedback tréning alkalmazására.

A tanfolyam írásbeli és szóbeli vizsgával zárul.

A tanfolyam hossza: 3 nap + online tananyag (elméleti és gyakorlati képzés)

Legközelebbi tanfolyam időpontja: 2023.04.15-16 (szombat-vasárnap), 05.06 (szombat)

Megszerezhető tanusítványok: Hivatalos Felnőttképzési tanusítvány és MABNATE tanúsítvány

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2022/000770

A tanfolyam szervezője:
Magyar Biofeedback és Neurofeedback Akadémia Tudományos Egyesület (MABNATE)

Biofeedback alaptanfolyam