Biofeedback és Neurofedback előkészítő tanfolyam

 Mit tanulhatok az előkészítő tanfolyamon?

Előkészítő tanfolyamunkon megtanulhatod a biofeedback és neurofeedback trénerré váláshoz szükséges egészségügyi, anatómiai, élettani és pszichoplógiai alapismereteket. Ezt a tanfolymot azért dolgoztuk ki számotokra, hogy ha valaki nem magabiztos a tudásában vagy egyetemi tanulmányai alatt nem tanulta ezeket az ismereteket,  egy kis felzárkóztatás után, el tudja végezni az alaptanfolyamokat. Teljes értékű tréner válhasson belőle.

A tanfolyam írásbeli vizsgával zárul.

Megszerezhető tanusítványok: Hivatalos Felnőttképzési tanusítvány és MABNATE tanúsítvány

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2022/000770

A tanfolyam szervezője:
Magyar Biofeedback és Neurofeedback Akadémia Tudományos Egyesület (MABNATE)

Biofeedback és neurofeedback Előkészítő tanfolyam

Kik vehetnek részt a biofeedback és neurofeedback előkészítő tanfolyamon?

Tanfolyamainkra diplomával rendelkező szakembereket várunk. Előkészítő tanfolyamunkat bárki elvégezheti, aki szeretné megalapozni tudását az alaptanfolyamok előtt.

Azok a diplomával rendelkező résztvevők, akiknek nincs orvosi, egészségügyi vagy klinikai szakpszichológusi végzettségük és bizonytalanok az anatómiai, élettan és pszichológia tudásukban, lehetőségük van a tanfolyam megkezdése előtt egészségügyi és pszichológiai alapismeretekre szert tenni, az Akadémia által szervezett BioNeuro Előkészítő online tanfolyamon. 

Klinikai alkalmazásról szóló továbbképzéseinkre, az alaptanfolyam elvégzése után szeretettel várjuk az orvosokat, egészségügyi szakembereket és klinikai szakpszichológusokat.

FONTOS!

Magyarországon hivatalos szakmaként nem létezik a biofeebback vagy neurofeedback tréner. (Ahogy a legtöbb Európai országban sem)

Így tanfolyamaink nem adnak önálló szakképzettséget. Tanfolyamaink módszertani továbbképzések, melyet minden szakember a saját alapdiplomájának megfelelően, kompetencia határain belül használhatja.

Legközelebbi tanfolyam

Időpontja: online előkészítő tanfolyamunkra folyamatosan lehet jelentkezni

Ára: 45 000 Ft*

Mely tartalmazza: online oktató anyagokat, vizsgadíjat, alaptanfolyamainkra 10 % kedvezményt

*Kedvezményt biztosítunk a már vézgett trénereknek. Részletekért keress fel minket.

A képzés Budapest belvárosában kerül megrendezésre. A pontos címről a résztvevők 10 nappal a képzés indulása előtt értesülnek

Az időpontok változásának jogát fenntartjuk.

Jelentkezés

A jelentkezési lapot az alábbi gombra kattintva töltheted ki.

A jelentkezési lap kitöltését követően felvesszük veled a kapcsolatot, majd számlát küldünk a megadott címre. A regisztráció véglegesítésére a befizetett képzési díj bankszámlára történő megérkezésekor kerül sor. A képzési díjról minden résztvevő számára számlát állítunk ki.

Szervezés:
Képzőintézmény megnevezése: Magyar Biofeedback és Neurofeedback Akadémia Tudományos Egyesület

Szervezet nyilvántartási szám: 01-02-0017875

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2022/000770

Tanfolyam naptár